آموزش سخت افزار, اخبار تکنولوژی, مطالب آموزشی, مطالب سایت

تعمیر مموری گوشی موبایل

تعمیر بخش کارت حافظه گوشی

تعمیر کارت حافظه گوشی

 

تعمیر بخش کارت حافظه گوشی

 

 

کارت حافظه SD محبوب ترین وسیله ذخیره سازی عکس است که در گوشی های اندرویدی و دوربین های دیجیتال استفاده می شود. اگر کارت را فرمت کنید، تمام فایل های داده ذخیره شده در آن را از دست خواهید داد.

چگونه یک کارت SD آسیب دیده را تعمیر کنیم؟ راهنمای بعدی بهترین راه برای تعمیر کارت حافظه SD آسیب دیده را به شما نشان می دهد. ما همچنین بهترین نرم افزار بازیابی کارت SD آسیب دیده را معرفی خواهیم کرد تا به شما در بازیابی همه فایل های داده کمک کند.

انواع کارت حافظه :

  • کارت حافظه MINI SD
  • کارت حافظه SD ( مورد استفاده در لپ تاپ ، دوربین ، کنسول های بازی و … )
  • مموری SONY DUO ( فقط در دستگاه های سونی استفاده می شود )
  • مموری های micro SD که در گوشی های امروزی بسیار کاربرد دارد و در اکثر گوشی های امروزی این مدل مموری ها پشتیبانی می شوند. البته اصطلاح micro SD یک اصطلاح در تعمیرات موبایل و بازار است ولی در کل :
  1. micro SD : مموری هایی هستند که تا ظرفیت 2 گیگابایت را پشتیبانی می کنند.
  2. micro SDHC : این مموری ها از 4 گیگ تا 32 گیگ را پشتیبانی می کنند.
  3. micro SDXC : این مموری ها از 64 گیگ تا 2 ترابایت را پشتبانی می کنند.

کلاس در حافظه 

کلاس سرعت مربوط به هر کارت SD، حداقل سرعت خواندن و نوشتن روی کارت به منظور ضبط تصاویر ویدئویی را تعیین می‌کند. در مورد عکس‌برداری، چیز دیگری اهمیت دارد. در مورد عکس‌ها اگر شما از کندترین کارت حافظه نیز برای ثبت تصویر استفاده کنید، باز هم عکس شما بدون کم و کاست، روی کارت حافظه ذخیره می‌شود. کارت‌های SD براساس کلاس‌های سرعت عددی دسته‌بندی می‌شوند. این دسته‌بندی براساس حداقل سرعت قابل نوشتن (write) روی کارت‌ها انجام می‌شود. مدل‌های مختلفی از حافظه های Micro SD نیز در بازار موجود است که جدا از بحث ظرفیت آنها، مسئله‌ی مهم دیگر نوع “Class” حافظه است.

کلاس ۲ : حداقل سرعت نوشتن ۲MB/s
کلاس ۴ : حداقل سرعت نوشتن ۴MB/s
کلاس ۶ : حداقل سرعت نوشتن ۶MB/s
کلاس ۱۰ : حداقل سرعت نوشتن ۱۰MB/s

مموری UHS :

در این نوع مموری ها که در سه ورژن UHS-I, UHS-II, UHS-II در بازار موجود می باشد که سرعت خیلی بالایی دارند و در مموری های micro SDXC و micro SDHC در بازار موجود می باشد و حداقل سرعت 10MB/S , تا حداقل سرعت 30MB/S در بازار موجود می باشد.

دلایلی که باعث آسیب کارت SD می شود :

  1. سیستم فایل کارت حافظه SD خراب شده است.
  2. خارج کردن نامناسب کارت میکرو SD از رایانه یا دستگاه های دیگر
  3. کارت SD ویروسی شده است.
  4. استفاده از کارت حافظه SD یکسان در چندین دستگاه؛
  5. در حین انتقال داده، کارت را از دستگاه خارج کنید.

مشکلات بخش کارت حافظه :

  1. پیغام حافظه پر است ( MEMORY FULL )
  2. پیغام خرابی مموری ( MEMORY NOT FORMAT )
  3. پیغام حافظه خراب است ( MEMORY CORRUPTED )
  4. عدم شناسایی مموری کارت

مراحل عیب یابی و تعمیر بخش کارت حافظه گوشی :

  1.  تست در منو برای بررسی شناسایی مموری
  2. بررسی برقراری ارتباط مموری با کانکتور آن
  3. تمیز کردن کانکتور
  4. بررسی ارتباط کانکتور با برد موبایل
  5. رفع لحیم سردی کانکتور با برد موبایل
  6. تعوبض کانکتور
  7. بررسی قطعات در مسیر مموری کارت ( از روی نقشه موبایل )
  8. بررسی خرابی یا سالم بودن CPU

در گوشی ها معمولا مسیر های کانکتور مموری مستقیم وارد CPU می شود به همین دلیل قطعات مسیر مموری تا CPU از ای سی های محافظتی استفاده میشود. در گوشی های قدیمی از آی سی های ESD (برای اطلاعات بیشتر مقاله فیلتر های ESD و EMI را مطالعه کنید.) استفاده می شد.

در گوشی های جدید معمولا مسیر مموری تا CPU را با دیدو های دوطرفه TVS( برای اطلاعات بیشتر مقاله دیود TVS را مطالعه نمایید.) محافظ میکنند که خرابی این قطعه باعث از کار افتادن کارت حافظه می شود. تیم آموزشگاه تعمیرات موبایل شیراز فیدار توصیه می کند در صورت خرابی این قطعات محافظتی حتما این قطعات را با جایگزین کنید و تا جای ممکن برای حل مشکل گوشی این قطعات را حدف نکنید.

شماتیک کارت حافظه در گوشی موبایل

در گوشی موبایل از حافظه UFS – EMMC – NAND  استفاده می شود. شما میتوانید برای  شرکت  در دوره های آموزشی این مجموعه با شماره های پشتیبان تماس گرفته و از مشاوره تخصصی رایگان بهره مند شوید.

جمع بندی

در دوره های آموزش تعمیرات موبایل که در آموزشگاه فیدار برگذار میگردد تمام نکته ها و تکنیک های تعمیرات موبایل به صورت کامل و تخصصی به ما آموزش داده میشود.برای شرکت در دوره ها به لینک آموزشگاه تعمیرات موبایل شیراز فیدار مراجعه کنید و برای مشاهده  آموزش ها و تکنیک رایگان تعمیرات موبایل به کانال یوتیوب fidarteam ، آپارات fidarteam و اینستگرام ما به آدرس fidarteam مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *