۲

گوشی هایی که نباید خرید !!! چرا؟

گوشی هایی که نباید خرید
بازدید 1071

گوشی هایی که نباید خرید کدامند ؟ آیا ما با برندی مشکل داریم؟

قبل از خواندن این مطلب باید بدانید که در زمان نگارش این متن، ما فروشنده موبایل نیستیم همچنین نه با شرکتی و نمایندگی کار میکنیم و نه هیچ تبلیغاتی بر روی سایت قرار میدهیم. ما یک گروه آموزشی فناوری هستیم که در زمینه ی آموزش تعمیرات تلفن همراه و سایر رشته های مربوط به الکترونیک فعالیت میکنیم.

از این بابت به دلیل حجم گسترده ی تعمیرات تلفن همراه، به صورت تجربی متوجه نقاط ضعف و قوت موبایل ها میشویم و از این رو تصمیم به نگراش این مطلب گرفته ایم.

 

آموزش تعمیر موبایل با مدرک بین المللی در شیراز

 

1- سراغ برند LG نروید

گوشی هایی که نباید خرید

برند LG هرچند سال ها است که در زمینه ی تولید تلفن همراه فعالیت میکند اما متاسفانه در چندین سال گذشته بسیار ضرر کرده. مشکل این برند در حقیقت به سخت افزار آن بر میگردد. بیشترین مشکلات گوشی های LG به بخش CPU و همچنین IC های حافظه بر میگردد. در ابتدا تصور بر این بود که شاید در برخی از گوشی ها این مشکل وجود داشته باشد اما بعدها متوجه شدیم که اینگونه نیست. برای مثال در مدل G4، کسانی را دیده ام که تا 4 بار کاملا برد گوشی را عوض کرده اند و باز هم گوشی روی لوگو LG گیر میکند و بالا نمی آید. مشکلی که کمابیش در مدل V10 نیز دیده شد. حتی در گذشته من مدل Gflex 2 خریداری کردم و بعد از گذشت یکسال گوشی خود به خود خاموش شد و باز هم مشکل هارد و CPU ناگفته نماند که دقیقا درهمان تاریخ دو نفر دیگر هم دقیقا همین مدل را خریداری کردند و مشکل من برای هر دو آن ها نیز تکرار شد. هرچند تعداد فروش گوشی های LG نسبت به برندهای دیگر بسیار پایین تر است اما متاسفانه حجم تعمیرات این گوشی ها بسیار بالاست. اگر باور ندارید میتوانید از تجربه ی خرید دوستانی که LG دارند استفاده کنید

فراموش نکنید هرچند برند LG در بازار تلفن همراه به خوبی ظاهر نشده است اما قطعا در زمینه ی تولید نمایشگر، باتری و لوازم خانگی حرف های زیادی برای گفتن دارد.

معرفی وسایل تعمیر موبایل

2- HTC

گوشی هایی که نباید خرید

برند HTC قطعا در لیست گوشی هایی که نباید خرید قرار میگیرند. در گذشته قطعا HTC یکی از بهترین ها بوده است اما این شرکت هم اکنون بسیار ضعیف عمل میکند یا شاید بهتر باشد بگوییم اصلا عمل نمیکند!!!

بزرگترین مشکلات گوشی های HTC میزان تعمیر پذیری آن هاست. در بعضی از مدل ها، وبسایت iFIXit به گوشی های HTC نمره ی 2 از 10 میدهد درحالی که به LG نمره ی 8 به آیفون نمره ی 7 و به سامسونگ نمره ی 4 یا 5 میدهد. این برند ریسک تعمیرپذیری بالایی نسبت به سایر برند ها دارد و به علت تولیدات بسیار کم، قطعه فروشان موبایل تمایل چندانی به تامین قطعه ی این برند ندارند. قطعا در زمانی مجبور میشوید باتری گوشی و یا سایر قسمت های را تعمیر یا تعویض کنید. حال تصور کنید که قطعه ی گوشی پیدا نشود !!!

متاسفانه HTC هم دقیقا مانند LG، نتوانسته خواسته های مشتری را بر طرف کند و فقط روی کاغذ میتواند در برابر سایر برند ها، خودی نشان دهد.

 

تعمیر موبایل به چه میزان سرمایه نیاز دارد؟

 

3- بعضی از مدل های هوآوی

گوشی هایی که نباید خرید

نمیشود تمام مدل های هوآوی را در لیست گوشی هایی که نباید خرید قرار داد اما قطعا پایین رده های این شرکت در این لیست قرار میگیرند.

کمترین خرابی در این برند در سری Mate دیده میشود و از نظر بنده انصافا گوشی های خوبی هستند بعد از سری میت قطعا P از بهترین سری گوشی هایی هوآوی است. البته دقت کنید منظور سری لابت مثل P10 لایت نیست.

در برند هوآوی، سری Y قطعا بدترین سری است چرا که با مشکلات بسیار زیاد IC حافظه رو به رو میشوند و خود به خود با مشکلات عجیب مثل اتصال کوتاه شدن IC تغذیه روبه رو میشوند. به شخصه بیشترین خرابی را در سری Y هوآوی دیده ام. پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید گوشی های اقتصادی دارید به سراغ برند هایی همچون سامسونگ یا شیائومی بروید.

 

آموزش های رایگان سایت (آموزش فلش گوشی، کار با مولتی متر و …)

4- سونی

گوشی هایی که نباید خرید

سونی هم در لیست گوشی هایی که نباید خرید قرار میگیرد. اگر صادقانه بخواهیم بگوییم، باید گفت که مشکلات نرم افزاری گوشی های سونی، نسبت به سایر رقبا بسیار کمتر است. استفاده کنندگان از این برند در اکثر مواقع از داغ شدن بیش از اندازه و همچنین هنگ کردن بیش از اندازه شکایت دارند. از آنجایی که تولیدات گوشی های سونی بسیار کمتر از سایر برندهاست اگر اقدام به خرید گوشی های این برند کنید قطعا با مشکل خرید لوازم جانبی و در صورت خراب شدن با مشکل تامین قطعه رو به رو خواهید شد. پس در خرید این برند حداقل در ایران دقت کنید.

 

5- سراغ ASUS و Lenovo به هیچ عنوان نروید.

گوشی هایی که نباید خرید

گوشی هایی که نباید خرید

ایسوس و لنوو بدون شک در لیست گوشی هایی که نباید خرید قرار خواهند گرفت. شاید در این لیست این دو برند بدتر از همه باشند.

اکثر گوشی های این دو برند از کیفیت ساخت پایینی برخوردار هستند و شاید اندکی کیفیت ساختشان از گوشی های چینی بیشتر باشد.

بیشترین خرابی ایسوس و لنوو مربوط میشود به آی سی تغذیه و شارژ اما مشکلات فراوان دیگری نیز دارند. پیشنهاد میکنم با هر بوجه ای که دارید سراغ این دو برند نروید.

چون قول دادیم همیشه صادقانه صحبت کنیم باید بگوییم که تبلت های اقتصادی این دوبرند،(بیشتر ایسوس) شاید برای کودکان مناسب باشد چرا که هم قطعات آن ها به سادگی در بازار قابل خرید است و هم تعمیرپذیری بالایی دارند. (دقت کنید تبلت نه گوشی).

 

6- گوشی هایی که در بازار به ندرت در دسترس عموم مردم هستند

گوشی هایی که نباید خرید

این سری از گوشی ها نیز در لیست گوشی هایی که نباید خرید قرار میگیرند

هرچند برندی مانند وان پلاس، اوپو، ویو و … از برند های بسیار مشهور در چین و بعضی از کشورها هستند اما در بازار ایران چندان طرفدار ندارند. قطعا گوشی های وان پلاس یا پیکسل و نکسوس گوگل از کیفیت بالایی برخوردارند اما خرید آن ها در ایران کاری اشتباه است چرا که نه به راحتی میتوانید لوازم جانبی این گوشی ها را تهیه کنید و نه قطعه ای برای تعمیر و تعویض این گوشی ها وجود دارد.

پیشنهاد میکنم قبل از خرید گوشی حداقل با افرادی که از آن برند استفاده کردند یا تعمیرکاران موبایل مشورت کنید. دقت کنید تعمیرکاران موبایل نه فروشندگان و نمایندگی و …

فروشگاه سایت

نظر شما چیست؟ آیا برند یا مدلی در این لیست جا مانده است؟ یا مخالفتی با این مطلب دارید؟ ممنون میشم تجربیات خودتونو در کامنت با بقیه به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. غلامرضا مسجدی گفت:

    تشکر

سوال داری کلیک کن
تماس با ما در واتساپ
گروه مشاوره آموزشگاه فیدار
برای مشاوره رایگان تو واتساپ کلیک کن