درآمد اپراتورها از سرویس پیامکی به صفر نزدیک شد رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد مقدار درآمد اپراتور های تلفن همراه از محل پیامک ها به صفر نزدیک می شود.و این مقدار بسیار کاهش یافته است.
درآمد اپراتورها از سرویس پیامکی
بیشتر مطالعه کنید: درآمدهمراه اول تا آبان ۹۷: ۹ هزار میلیارد
آقای حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مراسم تحول دیجیتال و صنعت مخابرات اعلام داشت تحولاتی که در جهان به دنبال اقتصاد دیجیتال شکل گرفته است از این رو درآمد اپراتورها ی تلفن همراه که خود را در امر این سرویس مدرن نکرده اند حدود 50 تا 90 درصد کاهش داشته است.
بیشتر مطالعه کنید : همراه اول توسعه دهنده کسب و کار های دیجیتالی
به همین خاطر بسیاری از اپراتورهای تلفن همراه از سال 2012 تا 2013 میلادی برنامهریزیهایی را برای توسعه فعالیتهای دیجیتالی خود انجام دادند تا برای شرایط جدید آماده شوند. همچنین کشورهایی که فعالیتهای خود را بر پایه استراتژی تحول دیجیتال انجام میدهند، مقدار درآمدشان حدود 9 درصد، میزان حجم بازارشان 12 درصد و میزان سودآوری آنها بیش از 26 درصد افزایش داشته است.
کاهش درآمد اپراتورها از سرویس پیامکی
معاون وزیر ارتباطات همچنین افزود برای ایجاد تحول دیجیتال، باید سازمانها تغییر کنند و خود را آماده پذیرش آن کنند. براین اساس باید استراتژی حوزه کسب وکار و رویکرد در الگوها و سرمایه گذاری ها را مبتنی بر تحول دیجیتال تغییر داد که این تغییرات از سال2012 و2013 میلادی در بعضی از کشورهای دنیا آغاز شده است.
ایشان گفت درآمد اپراتورهای موبایل از بخش سرویس های پیامکی در دنیا کاهش یافته و نزدیک به صفر است به همین علت تحول دیجیتال مطرح شد و به وسیله آن مقدارسرعت ارائه خدمات و فرایند عملیاتی اپراتورها ارتقا یافت و هزینه اپراتورها نیز به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.
در اصل از سال 2016 میلادی موضوع تحول دیجیتالی در دستور کار اپراتورهای موبایل قرار گرفت و در همین سال میزان ارزش افزوده این صنعت 10 هزار میلیارد دلار بود که انتظار میرود در بخش محتوا و سرگرمی این مقدار حدود 700 میلیارد دلار باشد.
البته تحول در دنیایی دیجیتال مخصوص این صنعت نیست و و سایر صنعت ها نیز از این پیشبرد برای هدف خود استفاده می کنند برای مثال ارزش افزوده در صنعت برق با تحول دیجیتال به1500میلیارد دلار، در لجستیک 2100 میلیارد دلار، در حمل و نقل و اتومبیل 2600 میلیارد دلار، در الکترونیک 3100 میلیارد دلار رسیده است.
آقای حسین فلاح جوشقانی همچنین به رگولاتوری در حوزه ICT اشاره کرد و گفت باید طبق تحول دیجیتال رگولاتوری بازطراحی شود همزمان با ورود نسل پنجم تلفن همراه، رگولاتوری مشارکتی در دستور کار قرار دارد همچنین در ساختار جدید رگولاتوری معاونت کسب و کار و بازار پیش بینی شده که مهمترین هدف آن زمینه سازی در حوزه مقررات گذاری و رگولاتوری برای تحول دیجیتال محسوب می شود و رویکرد ما زمینه ساز تحول است.
بیشتر مطالعه کنید : همراه اول سرویس جدید و جذاب خود را معرفی کرد
نظرات کاربران