۰

گوشی های گیمینگ 2018

گیمینگ
بازدید 1072

گوشی های گیمینگ

بازی های موبایلی این روزها بسیار محبوب شده اند و شرکت های بازی سازی در تلاش هستند تا همزمان با بالا بردن گرافیک، گیم پلی و قابلیت های بازی ها را تا حد ممکن بالا ببرند، اما بهترین گوشی های گیمینگ کدام است؟ برخی محصولات جدید با سخت افزار فوق العاده و قابلیت های اختصاصی مخصوص بازی طراحی شده اند. با ما همراه باشید تا با بهترین گوشی های گیمینگ موجود در بازار آشنا شویم.

گوشی های گیمینگ ریزرفون

گیمینگ

کمپانی Razer به کمک سخت افزار بی نظیر و لوازم جانبی خاص خود در صنعت گیمینگ توانسته به موفقیت جالب توجهی دست پیدا کند. حالا این شرکت تصمیم گرفته تا گوشی هوشمند مخصوص گیمینگ خود را نیز طراحی و به بازار عرضه کند که آن را با نام Razer Phone می شناسیم.

گوشی های گیمینگ

رم 8 گیگابایتی محصول یاد شده این موضوع را در ذهن ما روشن می کند که با یکی از بهترین گوشی های گیمینگ روبرو هستیم که کاملا برای بازی طراحی شده است. این گجت با نمایشگر 5.7 اینچی با نرخ رفرش 120 گیگاهرتزی همراه است. قابلیت اولترا موشن نیز به پردازنده گرافیکی این دستگاه کمک می کند تا با نرخ رفرش بالا، تک تک فریم های بازی را به بهترین شکل ممکن رندر کرده و هیچ گونه لگی را در هنگام اجرای بازی ها شاهد نباشیم.

از جمله دیگر مشخصات سخت افزاری گوشی Razer Phone می توان به پردازنده اسنپدراگون 835، اسپیکر دوگانه با تکنولوژی دالبی اتموس و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. در حالی که محصولات دیگر شرکت ها از قابلیت های جالب تری برخوردار هستند، اما ریزر فون همچنان یک تلفن هوشمند مورد قبول به حساب می آید که در صورت تمایل، می توانید آن را با قیمت 599.99 دلار از وب سایت Razer خریداری کنید.

مشخصات Razer Phone در یک نگاه:

  • نمایشگر 5.7 اینچی LED با رزولوشن 2560 × 1440

  • پردازنده اسنپدراگون 835

  • 8 گیگابایت رم

  • 64 گیگابایت حافظه داخلی (قابل ارتقا توسط درگاه MicroSD)

  • دوربین دوگانه 12 و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی

  • باتری 4000 میلی آمپر ساعتی

  • سیستم عامل اندروید نوقا 7.1.1 (قابل ارتقا به نسخه 8.0 اوریو)

  • ابعاد: 8 × 77.7 × 158.5 میلیمتر

  • وزن: 197 گرم

گوشی های گیمینگ بلک شارک شیائومی

گیمینگ

شرکت چینی شیائومی در ماه آوریل از گوشی گیمینگ خود با نام بلک شارک رونمایی کرد که در حال حاضر تنها در کشور چین به فروش می رسد. صفحه نمایش 6 اینچی با رزولوشن 2160 × 1080 و نسبت تصویر 18:9، پردازنده اسنپدراگون 845 و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی با بهره گیری از تکنولوژی Quick Charge 3.0 باعث شده تا تلفن هوشمند تولید شده توسط شیائومی به عنوان یکی از بهترین گوشی های گیمینگ به حساب بیاید. از جمله دیگر مشخصات سخت افزاری آن می توان به دوربین دوگانه 20 و 12 و دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی، 6 یا 8 گیگابایت رم و حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی اشاره کرد.

در نگاه اول وقتی به طراحی این گوشی نگاه بیاندازید، تصور می کنید که یک لپتاپ گیمینگ را تا اندازه یک تلفن هوشمند کوچک کرده اند. این محصول مانند کامپیوترها، به یک سیستم خنک کنده مجهز است که از گرم شدن بیش از حد آن جلوگیری به عمل می آورد. دکمه Shark key یکی دیگر از ویژگی های گوشی گیمینگ شیائومی به حساب می آید که باعث می شود تا امکانات سخت افزاری دستگاه با بالاترین توان خود فعالیت کنند. یک پد نیز به همراه بلک شارک عرضه می شود که تا 30 ساعت، پاسخ گوی نیازهای شما خواهد بود.

همان طور که اشاره کردیم، گوشی بلک شارک تنها در کشور چین به فروش می رسد، اما در این منطقه با توجه به قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده، یک محصول فوق العاده محسوب می شود. شما می توانید این گجت هوشمند با 6 گیگابایت رم و حافظه داخلی 64 گیگابایتی را با قیمت 479 و مدل دیگر با رم 8 و حافظه داخلی 128 گیگابایتی را با قیمت 559 دلار خریداری کنید. امیدواریم که فروش این محصول در بازار جهانی نیز در آینده نزدیک آغاز شود.

مشخصات گوشی بلک شارک در یک نگاه:

  • نمایشگر 6 اینچی LED با رزولوشن 1080 × 2160

  • پردازنده اسنپدراگون 845

  • 6 یا 8 گیگابایت رم

  • حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی (فاقد قابلیت ارتقا)

  • دوربین دوگانه 20 و 12 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی

  • باتری 4000 میلی آمپر ساعتی (فاقد قابلیت جدا شدن)

  • سیستم عامل اندروید اوریو نسخه 8.0

  • ابعاد: 9.3 × 74.5 × 161.6 میلیمتر

  • وزن: 190 گرم

نوبیا رد مجیک

گوشی های گیمینگ

به عنوان یکی دیگر از بهترین گوشی های گیمینگ می توانیم به نوبیا رد مجیک اشاره کنیم که توسط زیرمجموعه شرکت ZTE، یعنی Nubia تولید می شود. به عنوان یکی از مشخصه های اصلی، می توان به بدنه پشتی زاویه دار آن اشاره کرد که به این ترتیب، حس در دست گرفتن آن به نظر فوق العاده می آید. در مرکز بدنه از نگاه پشت، یک نوار نوری LED را می بینیم که امکان شخصی سازی را داراست و می توانید 16 میلیون رنگ مختلف را برای آن در نظر بگیرید. مسئولان نوبیا به این موضوع اشاره کرده اند که بدنه زاویه دار این گوشی، به سیستم خنک کنندگی آن کمک شایان توجهی می کند؛ چرا که سطح تماس کمتری با سطوح برقرار می کند.

مانند گوشی بلک شارک، نوبیا رد مجیک نیز به نمایشگر 6 اینچی با نسبت تصویر 18:9 مجهز است. دکمه ای که مسئولان Nubia از آن با عنوان Gameboost یاد می کنند نیز وجود دارد که باعث افزایش قدرت پردازشی دستگاه می شود، اما در مقایسه با محصول پیشین، گوشی نوبیا رد مجیک از باتری 3800 میلی آمپر ساعتی و پردازنده اسنپدراگون 835 بهره می برد که آن را در جایگاه پایین تری قرار می دهد. از جمله دیگر مشخصات سخت افزاری آن می توان به دوربین 24 مگاپیکسلی، 8 گیگابایت رم و حافظه داخلی 128 گیگابایتی اشاره کرد.

Nubia تصمیم گرفت تا محصول خود را Inndiegogo به فروش برساند که اخیرا نیز آن را از دسترس خارج کرده است. آنها بر اساس برنامه های خود، در نظر دارند تا فروش رد مجیک را از ماه ژوئن مجددا آغاز کنند.

مشخصات گوشی نوبیا رد مجیک در یک نگاه:

  • نمایشگر 6 اینچی با رزولوشن 1080 × 2160

  • پردازنده اسنپدراگون 835

  • 8 گیگابایت رم

  • 128 گیگابایت حافظه داخلی

  • دوربین عقب 24 و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی

  • باتری 3800 میلی آمپر ساعتی (فاقد قابلیت جدا شدن)

  • سیستم عامل اندروید اوریو نسخه 8.1

  • ابعاد: 9.5 × 74.9 × 158.1 میلیمتر

  • وزن: 185 گرم

ایسوس ROG فون

گیمینگ

بعد از شایعات فراوان، شرکت ایسوس در ماه ژوئن یکی از بهترین گوشی های گیمینگ با نام ROG Phone را رونمایی کرد. مسئولان این کمپانی به صورت کاملا هوشمندانه نام ROG را که روی کامپیوترهای این شرکت مورد استفاده قرار گرفته بود، برای گوشی گیمینگ خود در نظر گرفتند.

تلفن هوشمند آر او جی فون ایسوس به پردازنده اسنپدراگون 845 مجهز است، اما ایسوس سعی کرده تا توان پردازشی آن را تا 2.96 گیگاهرتز بالا ببرد. بد نیست بدانید که توان پیش فرض پردازنده اسنپدراگون 845 برابر با 2.8 گیگاهرتز است.

ROG Phone از نمایشگر 6 اینچی آمولد با رزولوشن 1080 × 2160 و نرخ رفرش 90 هرتزی بهره می برد. در حالی که این رقم از میزان 60 هرتزی که روی اکثر محصولات قرار گرفته بیشتر است، اما در مقایسه با نمایشگر 120 هرتزی ریزر فون، ضعیف تر به نظر می رسد. از جمله دیگر مشخصات سخت افزاری آر او جی فون می توان به هشت گیگابایت رم، حافظه داخلی 128 یا 512 گیگابایتی، دوربین دوگانه 12 و 8 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.

در کنار درگاه USB Type-C که در پایین گوشی به چشم می خورد، یک پورت USB Type-C دیگر در کنار گوشی قرار گرفته و می توانید به این ترتیب آن را به داک گیمینگ WiGig متصل کرده و با فعال شدن حالت X Mode، امکانات سخت افزاری آن را تا حد ممکن افزایش دهید.

در کنار ROG Phone، ایسوس قصد دارد تا لوازم جانبی که به صورت اختصاصی برای آن تولید شده را نیز به فروش برساند. از طریق داک WiGig شما می توانید گوشی را به یک نمایشگر بزرگ یا حتی به ماوس و کیبورد متصل کنید. به عنوان یکی دیگر از لوازم جانبی می توان به AeroActive اشاره کرد که مانند یک کولر، وظیفه خنک کردن این محصول را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.

در نهایت نیز شما می توانید داک TwinView را خریداری کرده و از آن به عنوان نمایشگر دوم استفاده کنید. به این ترتیب می توانید یک اپلیکیشن پیام رسان را از گوشی روی آن بارگذاری کرده و در حین بازی، از چت با دوستان خود غافل نشوید! بد نیست بدانید که داک TwinView به باتری 6000 میلی آمپر ساعتی مجهز است و ذره ای از شارژ گوشی شما را مصرف نمی کند. آر او جی فون ایسوس در سه ماهه سوم سال 2018 به بازار عرضه می شود، اما هنوز اطلاعاتی در مورد قیمت آن در دسترس نیست.

مشخصات ROG Phone ایسوس در یک نگاه:

  • نمایشگر 6 اینچی با رزولوشن 1080 × 2160

  • پردازنده اسنپدراگون 845

  • 8 گیگابایت رم

  • حافظه داخلی 128 یا 512 گیگابایتی

  • دوربین دوگانه 12 و 8 و دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی

  • باتری 4000 میلی آمپر ساعتی (فاقد قابلیت جدا شدن)

  • سیستم عامل اندروید اوریو نسخه 8.1

  • ابعاد: 8.6 × 76.2 × 158.8 میلیمتر

  • وزن: 200 گرم

واندر

گیمینگ

استارتاپ مرموز Wonder چند سال پیش فعالیت خود را آغاز کرد و اخیرا نیز اطلاعاتی در مورد گوشی گیمینگ تولید شده توسط این شرکت در اختیار رسانه ها قرار گرفت. این محصول بر پایه سیستم عامل اندروید و با رابط کاربری WonderOS عرضه می شود. این موضوع باعث می شود تا پردازنده آن از قابلیت اورکلاک شدن بهره مند شده و به این ترتیب، امکان انتقال تصویر به نمایشگرهای بزرگ تر فراهم می شود. گوشی گیمینگ یاد شده به همراه یک داک و کنترلر عرضه می شود، اما بد نیست بدانید که هیچ یک از قطعات یاد شده توسط Wonder تولید نمی شود. مسئولان استارتاپ وندر در حال حاضر مشغول مذاکره با تولید کنندگان اندرویدی هستند تا در آینده نزدیک، گوشی گیمینگ خود را روانه بازار کنند.

به نظر نمی رسد که بر اساس برنامه ریزی ها، اولین گوشی گیمینگ که از سیستم عامل WonderOS بهره می برد، تا سال 2019 پا به دنیای تکنولوژی بگذارد. تبدیل یک گوشی هوشمند به محصولی در حوزه گیمینگ برای نینتندو سوییچ پدیده موفقیت آمیزی به حساب آمد؛ لذا ممکن است چنین پروژه ای روی سیستم عامل اندروید نیز جوابگو باشد.

در انتها نیز می توانیم به برخی گوشی های هوشمند موجود در بازار نیز اشاره کنیم که توانایی اجرای بازی های خارق العاده ای را دارا هستند:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال داری کلیک کن
تماس با ما در واتساپ
گروه مشاوره آموزشگاه فیدار
برای مشاوره رایگان تو واتساپ کلیک کن